Αποζημιώσεις ηρτημένης εσοδείας 2011-2012 από την κατασκευή του 2ου Αρδευτικού Δικτύου πεδιάδας Σερρών –Τμήμα Ζώνης Αδελφικού, στους δικαιούχους των Αγροκτημάτων Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Ν. Σερρών

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013


     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : « Αποζημιώσεις ηρτημένης εσοδείας 2011-2012 από την κατασκευή του 2ου Αρδευτικού Δικτύου πεδιάδας Σερρών –Τμήμα Ζώνης Αδελφικού, στους δικαιούχους των Αγροκτημάτων Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου ».

Μετά από συνεργασία του βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κορασίδη Μόσχο και τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο Γρηγόρη ως επίσης και με κατάθεση αναφοράς στη Βουλή, και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Μωυσιάδη Ιωάννη, υπεγράφη η απόφαση για τις Αποζημιώσεις ηρτημένης εσοδείας έτους 2011 και 2012 από την κατασκευή του έργου « Ανακαίνιση – Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της Άρδευσης του 2ου Αρδευτικού Δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού ».

Έτσι εντός της εβδομάδος θα αποζημιωθούν οι δικαιούχοι αγρότες για τα έτη 2011 και 2012 στα αγροκτήματα Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου με την κατάθεση πληρωμής στους αριθμούς λογαριασμών της Τράπεζας τους.

Previous Article

Μειωμένες οι τιμές καλαμποκιού εσοδείας 2013

Next Article

Συνάντηση του κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις σημαντικές αρχαιολογικές έρευνες στον Αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης