Για την επίλυση της εκκρεμότητας που προέκυψε αναφορικά με την πληρωμή των κτηνοτρόφων κρεατοπαραγωγής για την αγορά ζωοτροφών

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν.Δ.  Ν. Σερρών
Αν. Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
 

Αθήνα , 1 Δεκεμβρίου 2011

 

Δελτίο Τύπου

 

Αλλεπάλληλες συναντήσεις είχε ο Βουλευτής κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για την επίλυση της εκκρεμότητας που προέκυψε αναφορικά με την πληρωμή των κτηνοτρόφων κρεατοπαραγωγής για την αγορά ζωοτροφών.

Ως γνωστόν λόγω της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η καταβολή κάποιας οικονομικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους κρεατοπαραγωγικών μονάδων για την αγορά ζωοτροφών.

Αρκετοί όμως κτηνοτρόφοι του Ν. Σερρών παρ’ ότι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους δεν έλαβαν τα ποσά της ενίσχυσης, καθόσον προέκυψε θέμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επειδή από λάθος της κτηνιατρικής Υπηρεσίας, η κτηνοτροφική τους μονάδα ήταν χαρακτηρισμένη ως αναπαραγωγής και όχι κρεατοπαραγωγής, όπως προέβλεπε η εγκύκλιος του Υπουργείου.

Τελικά, δόθηκε λύση στο πρόβλημα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ήδη άρχισε η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους δικαιούχους.

Previous Article

Σύσκεψη των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τους εργαζόμενους της Ε.Β.Ζ για το μέλλον της Βιομηχανίας και συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της Ν.Δ κ. Αντώνη Σαμαρά

Next Article

Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και μεγάλο κούρεμα στις προκηρύξεις του μέτρου 2.1.4. των γεωργοπεριβαλλοντικών ενισχύσεων