Δήλωση του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών

Share:

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

 Αθήνα, 10 Ιουνίου 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Δήλωση του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών

Κατά τη διάρκεια της Τελετής παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Εσωτερικών και απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του Υπουργείου καθώς και στην απερχόμενη πολιτική ηγεσία ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης τόνισε:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντας μου τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών.

Θέλω με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου να συγχαρώ τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη για το σημαντικό έργο που άφησε στο Υπουργείο και του εύχομαι με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσει να προσφέρει όπου κι αν βρεθεί προς όφελος της κοινωνίας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ για το έργο του τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και εξίσου καλό έργο από τη νέα του θέση ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, όπως έκανα και από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον ίδιο ζήλο να ανταποκριθώ τόσο στις απαιτήσεις που απορρέουν από τις αρμοδιότητες που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός όσο και στις ανάγκες του Υπουργείου, της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας.

Στον αγαπητό Υπουργό κ. Ντινόπουλο και τον Υφυπουργό κ. Ντόλιο εύχομαι καλή συνεργασία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε».

Previous Article

Έκτακτη επιχορήγηση 100.000 ευρώ για τη συντήρηση εγκαταστάσεων του πρώην συνοριακού σταθμού Προμαχώνα

Next Article

Δήλωση του απερχόμενου Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του ΥπΑΑΤ