Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή το νέο ατύχημα που συνέβη χθες κατά την διάρκεια εκπαίδευσης σε μονάδα του Π.Ν. και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας Αξιωματικός του Π.Ν.

Share:

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή το νέο ατύχημα που συνέβη χθες κατά την διάρκεια εκπαίδευσης σε μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Ως Νέα Δημοκρατία εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Αξιωματικού του Πολεμικού μας Ναυτικού, που έχασε την ζωή του εν υπηρεσία.

Καλούμε την Κυβέρνηση να διερευνήσει τις συνθήκες του ατυχήματος, εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, εάν τα υλικά στο χώρο εκπαίδευσης είχαν συντηρηθεί. Εφόσον υπάρχουν ευθύνες, να αποδοθούν. Αναμένουμε από την Κυβέρνηση να δώσει άμεσα απαντήσεις ».

Previous Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη,μετά την παρουσίαση των βασικών αξόνων του Νομοσχεδίου για την Υπηρεσιακή Εξέλιξη και Ιεραρχία των Στελεχών των Ε.Δ. από τον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγ. Βενιζέλο

Next Article

Πρόκληση καταστροφών από έντονες προσβολές πράσινου σκουληκιού στην παραγωγή βαμβακιού στο Ν. Σερρών