Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, για την πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθήνα

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

 

Αθήνα, 05 Ιουλίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα της πολυδιαφημισμένης επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθήνα είναι μόνο περισσότερες προκλήσεις εκ μέρους της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Προκλήσεις αμφισβήτησης της υφαλοκρηπίδας της Ελλάδας.  Προκλήσεις συνεχών παραβάσεων και παραβιάσεων του εναερίου χώρου και, σήμερα, εικονική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή του πεδίου βολής Άνδρου.

Η Κυβέρνηση οφείλει εμπράκτως και διπλωματικός να καταστήσει σαφές, σε κάθε κατεύθυνση, πως η περίοδος των οικονομικών δυσκολιών για τη χώρα μας δεν συνεπάγεται «ευκαιρία» αμφισβήτησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από κανέναν και ειδικότερα από την Τουρκία.

Απεναντίας, ιδιαίτερα σήμερα, η προάσπιση αυτών των δικαιωμάτων πρέπει να είναι ακόμη πιο άμεση, ακόμη πιο αποφασιστική».

Previous Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας κ. Λεονταρίδη, σχετικά με την φωτογραφική διάταξη νομοσχ.του Υπ.Εσωτερικών που δίνει το δικαίωμα στον ΥΠΕΘΑ να εισηγηθεί στο ΚΥΣΕΑ το διορισμό στις δύο ανώτατες θέσεις τις Στρατ. Δικαιοσύνης

Next Article

Αναποφασιστικότητα και καθυστερήσεις του ΥΠΕΘΑ στην επικαιροποίηση του ΕΜΠΑΕ 2006-10 και στην σύνταξη του ΕΜΠΑΕ 2011-15