Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη,για την κοινωνική προσφορά των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 
 

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλου για την κοινωνική προσφορά των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ), ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Σερρών (ΝΔ) Θεόφιλος Λεονταρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτά που με πομπώδη τρόπο ανακοίνωσε σήμερα ο ΥΕΘΑ κ. Ε. Βενιζέλος για την κοινωνική προσφορά των Υγειονομικών Υπηρεσιών των Ε.Δ., αποτελούν κατά μέγα μέρος πολιτικές που εφαρμόστηκαν και από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Βεβαίως, η προσφορά των Στρατιωτικών Νοσοκομείων προς το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να είναι αυξημένη. Aλλά όχι εις βάρος άλλων κοινωνικών ομάδων που εξυπηρετούνται ήδη από αυτά. Και ασφαλώς χωρίς να μεταθέτει δυσβάσταχτο χρέος στα νοσοκομεία.»

Previous Article

Τεράστια προβλήματα στις επιχειρήσεις από το πάγωμα επιστροφής ΦΠΑ

Next Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή την παραχώρηση του Θωρηκτού “ΑΒΕΡΩΦ” για ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις