Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την σημερινή υπέρπτηση 8 τουρκικών αεροσκαφών από τα νησιά Φούρνοι και Αγαθονήσι

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την σημερινή υπέρπτηση 8 τουρκικών αεροσκαφών από τα νησιά Φούρνοι και Αγαθονήσι, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Παρότι οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται αμείωτες, η κυβέρνηση εξακολουθεί να παριστάνει τον αδιάφορο παρατηρητή.

Είναι προφανές ότι οι αντιδράσεις της χώρας μας, που κατά τον κ. υπουργό Εθνικής Άμυνας  χαρακτηρίζονται από «στρατηγική ψυχραιμία», δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, ούτε και η προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις σε νέα βάση.

Καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει τακτική και οι αντιδράσεις μας να είναι πιο άμεσες και αποφασιστικές».

Previous Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Υποβρύχιο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”

Next Article

Ομιλία του Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη για τον προϋπολογισμό του 2011