Εμπλοκή του ονόματός μου στη λίστα των πρώην Συνταξιούχων Βουλευτών που ζητούν αναδρομικά

Share:


ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

τ. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα : ‘’ Αναδρομικά συνταξιούχων Βουλευτών ‘’

Για άλλη μια φορά κάποιοι από τους «γνωστούς – άγνωστους» που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου, συμπεριέλαβαν το όνομα μου στη λίστα των πρώην βουλευτών που ζητούν αναδρομική αύξηση και το συνδέουν με νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή προς ψήφιση για αναδρομική αύξηση σε συνταξιούχους βουλευτές.

Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν, προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να τονίσω τα εξής:

  • Δεν διεκδικώ αναδρομικά και εξάλλου όταν πάλι είχε ανακινηθεί τέτοιο θέμα στο παρελθόν με δελτίο τύπου το διέψευσα, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μου.
  • Δεν λαμβάνω καμία βουλευτική σύνταξη ώστε να πάρω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος βουλευτής.

Με τιμή

Λεονταρίδης Θεόφιλος

_header_new13

Previous Article

Τηλεφωνική παρέμβαση στο Tv ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για τα Αναδρομικά των συνταξιούχων Βουλευτών – 04/01/2016

Next Article

Τηλεφωνική παρέμβαση στο Tv ΕΠΙΛΟΓΕΣ και στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για την κατάφωρη αδικία σε βάρος του Ν. Σερρών με την περικοπή του επιδόματος παραμεθόριων περιοχών – 15/12/2015