‘Εναρξη του νέου σχολικού έτους

Share:

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής καθιστούν την παιδεία ως ένα από τα σημαντικότερα αγαθά και θεμελιώδη παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας, αποτελώντας το κατάλληλο εφαλτήριο ενός ολοκληρωμένου πολίτη και μιας δίκαιης κοινωνίας.

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες καθώς και στους γονείς, μια καλή, δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο, ιδιαίτερα στα παιδιά της Α΄ Δημοτικού που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο νέο σχολικό περιβάλλον.

Η παιδεία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για τον πολίτη και οι μαθητές, μέσα σ΄ ένα σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση .

Συντεταγμένη Πολιτεία , εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς καλούμαστε συνεχώς να εργαστούμε με συνέπεια, συνέχεια και αισιόδοξο πνεύμα , γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.

Επιπροσθέτως θα ήθελα να ευχηθώ και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά δημιουργικό τους έργο.

Previous Article

Οριστική επίλυση δίνεται με τη δρομολόγηση του τραίνου Σερρών –Θες/νίκης και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των ενδιάμεσων σταθμών

Next Article

Ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, η ένταξη του έργου « Βελτίωση Δυτικού και Κεντρικού Τμήματος Vου Αρδευτικού Δικτύου (Φυλλίδος) Ν. Σερρών»