Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!!

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Φθάσαμε αισίως στο Σάββατο της Ανάστασης του Λαζάρου , αύριο ξημερώνει η Κυριακή των Βαΐων και γιορτάζουμε την πανηγυρική είσοδο Του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

Αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών , που θα οδηγήσει στην Ανάσταση …

Η καθημερινότητα μας άλλαξε τελείως.

Περάσαμε μία Μεγάλη Τεσσαρακοστή διαφορετική …

Όμως η πίστη μας είναι ζωντανή και μας βοηθάει να ζήσουμε ένα Πάσχα χωρίς πάλι όλους τους αγαπημένους μας αλλά με την ελπίδα ότι όλα θα περάσουν σύντομα.

Η πανδημία θα ξεπεραστεί και θα επανέλθει η κανονικότητα με όλους μας να έχουμε εκτιμήσει την αξία της υγείας και της ζωής , της θυσίας για χάρη της αγάπης και των συνανθρώπων μας .

Αυτή η χρονιά έμοιαζε με ένα μαρτύριο για όλους , όμως τραγική για όσους έχασαν προσφιλή τους πρόσωπα με τόσο άδικο τρόπο . Είμαστε νοερά κοντά τους ! Τους νιώθουμε ! Γιατί δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση τους !

Εμείς που σταθήκαμε περισσότερο τυχεροί και είμαστε ζωντανοί σκεφτόμαστε τώρα , που υπάρχει έστω ένα εμβόλιο να αντιμετωπίσει τον ιό , πόσο άτυχοι ήταν οι συνάνθρωποι μας και φίλοι μας που δεν πρόλαβαν να έχουν αυτό το όπλο και έφυγαν ανυπεράσπιστοι ! Δεν πρόλαβαν να τους κλάψουν και να τους τιμήσουν οι οικείοι τους όπως θα τους έπρεπε και όσο θα τους άξιζε.

Αυτή τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών που η δόνηση της ψυχής μας θα ηχεί διαφορετικά ας συναισθανθούμε όσα νιώσαμε όλους αυτούς τους μήνες και ας έχουμε βαθιά την πίστη ότι ο Εσταυρωμένος Κύριος μας με την Ανάσταση Του θα γεμίσει με ελπίδα την ζωή μας , θα αναζωογονήσει την σκέψη μας και θα λυτρώσει την ψυχή μας .

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία και πολλές χαρές μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάμε .

Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!!

 

Previous Article

Ελπίζοντας στο εμβόλιο και ευχόμενος “καλή ανοσία”, έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του covid – 19.

Next Article

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης στη Βουλή.