Καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου.

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες της Γ΄Λυκείου , και τους απόφοιτους , κάθε επιτυχία στην μεγάλη δοκιμασία , που είναι αυτή των Πανελληνίων Εξετάσεων , που χωρίς αμφιβολία , είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Απευθύνομαι σε όλα τα παιδιά , που στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής τους , τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου, κλήθηκαν να διαχειριστούν μία πανδημία συγχρόνως με την προετοιμασία τους , που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια με μαθήματα διαδικτυακά και δια ζώσης .

Σε όλα αυτά τα παιδιά που δεν μπορούσαν για καιρό να βγουν από το σπίτι , να βρουν τους φίλους τους και να μοιραστούν τα άγχη και τις αγωνίες τους . Σε αυτά τα παιδιά που πραγματικά έφτασαν ηρωικά να ξεκινούν αύριο τις εξετάσεις τους .

Οι εξετάσεις αυτές είναι μία κομβική δοκιμασία στη ζωή σας , που σας γεμίζει με άγχος και ένταση για την επίτευξη του στόχου σας. Το ξέρετε βέβαια πως δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που θα «κριθούν» οι δυνατότητες και οι ικανότητες σας .

Εύχομαι να δώσετε αυτή τη μάχη με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας , με αισιοδοξία , υγεία , δύναμη και ψυχραιμία .

Διαβάστε προσεχτικά τα θέματα , δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στο μυαλό σας να τα επεξεργαστεί . Όλα όσα διαβάσατε και διδαχτήκατε , βρίσκονται «αποθηκευμένα» σε αυτό τον υπέροχο υπερυπολογιστή που είναι το μυαλό σας . Την κρίσιμη στιγμή η μνήμη θα τα ανασύρει , αρκεί να διατηρήσετε την ηρεμία , νηφαλιότητα και την αυτοπεποίθηση σας .

Να θυμάστε πως κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης και της διεκπεραίωσης της όλης διαδικασίας , καθώς και στους γονείς σας που με τη στάση τους σας στηρίζουν και κάνουν ότι μπορούν για να σας αποφορτίσουν από το άγχος και την ένταση .

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας !!! Καλό και ευλογημένο μήνα !

 

Previous Article

Θεία Λειτουργία στο Ιερό παρεκκλήσιο της Αναλήψεως του Κυρίου στις Σέρρες.

Next Article

Επίσκεψη του Βουλευτή Σερρών Θεόφιλου Λεονταρίδη , μετά την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή του Δήμου Νέας Ζίχνης, και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές.