Καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Share:

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν.Σερρών Ν.Δ.
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας

Αθήνα , 15 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Θέμα : “ Καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού “

Κατά την ομιλία  του στο Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό Σύστημα του Δημοσίου και των Ενστόλων  , ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης , τόνισε προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη το πρόβλημα που υφίσταται με την αδυναμία καταβολής του μερίσματος του τρίτου τριμήνου 2010 στους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού .

Ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μεταξύ άλλων είπε τα εξής :

<<Είχατε υποσχεθεί ότι θα εκπονούσατε σχέδιο που θα καθιστούμε λειτουργικό και βιώσιμο το Μ.Τ.Σ. και που σύμφωνα με πληροφορίες που δίνατε το επεξεργαζόταν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Μ.Τ.Σ. και την Οικονομική Διεύθυνση του ΓΕΣ από τον Δεκέμβριο του 2009 >>.

Ο Υφυπουργός κ. Σαχινίδης απαντώντας στον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη μεταξύ άλλων είπε :

<<Δεν τίθεται σε κίνδυνο η καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους του Μ.Τ.Σ. διότι ήδη έxω υπογράψει και μόλις απελευθερωθεί το Γενικό Λογιστήριο , τα χρήματα θα καταβληθούν >>

Previous Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Next Article

Ομιλία στη Βουλή στο σχέδιο Νόμου : >