Καταθέτω το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού.

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Θεωρώ ελάχιστο χρέος μου αυτές τις δύσκολες στιγμές που η κοινωνία δοκιμάζεται και ο καθένας και η καθεμιά δίνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα , σε μία κοινή όμως μάχη , για τη δημόσια υγεία , ανταποκρινόμενος με ευθύνη στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσω για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοιου Covid 19.

Πέρα από τις προσωπικές πρωτοβουλίες του καθενός μας για βοήθεια και στήριξη ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Αυτό είναι το μήνυμα που οφείλουμε να στείλουμε στους πολίτες.
Υποκλινόμαστε και στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας..

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά. Ενωμένοι οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε για ακόμη μια φορά με συνεργασία και σύμπνοια

Ομονοούντων αδελφών συμβίωσιν παντός τείχους ισχυροτέραν είναι ( αρχ ρητό )

 

01

02

Previous Article

Έπος 1941 – Οχυρά Ρούπελ Ιστίμπεη

Next Article

Μέτρα στήριξης – Οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης Επιχειρήσεων, εργαζομένων –ελευθέρων επαγγελματιών – αυτοαπασχολουμένων-επιστημονικών κλάδων – πρωτογενούς τομέα ( αγρότες , κτηνοτρόφοι , αλιείς ) – άνεργων .