ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Ο Θεόφιλος Λεονταρίδης μαζί με το Κυβερνητικό κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Αμφίπολης, Ν. Ζίχνης, Βισαλτίας, υπό τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό αρμόδιο για την Κρατική Αρωγή και την Αποκατάσταση κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο, τους Γενικούς Γραμματείς των Υπουργείων και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύσκεψη στο Δήμο Ν. Ζίχνης, στην Μεσολακιά και επίσκεψη επί τόπου στα χωράφια των αγροτών των περιοχών που επλήγησαν.

Μετά τις επισκέψεις των προηγούμενων ημερών στις πληγείσες περιοχές της ΠΕ Σερρών με τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ σήμερα είχαμε νέα, πιο ουσιαστική και αποτελεσματική περιοδεία όπου εξετάσθηκαν όλα τα δεδομένα για δίκαιες και αποτελεσματικές αποζημιώσεις στους αγρότες που έχασαν το εισόδημά τους από τις θεομηνίες που έπληξαν τις παραγωγές τους.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν μέτρα που θα δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που έφερε η βιβλική καταστροφή με νομοθετικές ρυθμίσεις που θα εξισορροπήσουν το χαμένο εισόδημα και θα άρουν τα αδιέξοδα των αγροτών.

 

Previous Article

Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΖΗΜΙΕΣ – ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Next Article

Διοργάνωση το 4ο αντάμωμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προβατά « Φωτοδότης».