Νέα συνάντηση του Βουλευτή με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την συνέχιση καταβολής του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών για τους εργαζόμενους του Νομού και ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.
Αν. Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
 

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα «Νέα συνάντηση του Βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την συνέχιση καταβολής του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών για τους εργαζόμενους του Νομού και ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής »

Για δεύτερη φορά σήμερα 13-10-2011 συναντήθηκε ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την συνέχιση καταβολής του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών σε όλους τους εργαζόμενους του Νομού. Για μια ακόμη φορά ο Υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι θα επανεξετάσει και θα δώσει λύση στο πρόβλημα. Ωστόσο όμως ο κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και αναφέρθηκε στους λόγους που πρέπει να καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους του νομού το επίδομα.

 «…Προκαλείται κ. Υπουργέ κατάφορη αδικία και ανισότητα εντός του ίδιου νομού όταν εργαζόμενοι στον ίδιο τόπο έχουν διαφορετική μισθολογική μεταχείριση. Επιχειρείτε να αφαιρέσετε από εργαζομένους στην ίδια παραμεθόρια περιοχή το κίνητρο του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών το οποίο θεσπίστηκε με βάση αξιοκρατικά κριτήρια και τεκμηριωμένα στοιχεία στο σύνολο του παραμεθόριου νομού και όχι σε τμήμα του, όπως στο Ν. Σερρών αλλά και άλλους νομούς της Μακεδονίας. Ζητάμε την επανεξέταση του ζητήματος για άρση των αδικιών και ίσης μεταχείρισης των πολιτών που εργάζονται στον ίδιο παραμεθόριο τόπο και να απαλείψετε αυτή τη διάταξη του άρθρου 15 παραγρ.2 επαναφέροντας το όλο θέμα στην προτέρα του μορφή»

Previous Article

Απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης με Θέμα : ” Εξαίρεση των Πολιτιστικών μη κερδοσκοπικών Συλλόγων από την υποχρέωση καταβολής « ειδικού τέλους » στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητά τους ”

Next Article

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την συνέχιση παροχής του κινήτρου του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών