Πανελλήνιοι αγώνες εφήβων – νεανίδων κάτω των 20 ετών στις Σέρρες από τον ΣΕΓΑΣ.

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στις Σέρρες από τον ΣΕΓΑΣ οι Πανελλήνιοι αγώνες εφήβων – νεανίδων κάτω των 20 ετών Κ20 , παρ όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , με την συμμετοχή 180 σωματείων από όλη τη χώρα και με τον αριθμό των αθλητών και αθλητριών να αγγίζει τους 545 .

Οι επισκέπτες φίλοι και συγγενείς των αθλητών ξεπέρασαν τους 3000 ( !!! ) και έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα και μια επιπλέον ζωντάνια στην πόλη μας .

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές , στους αθλητές και προπονητές τους για την επίπονη και μακρόχρονη εξάσκηση και συνεχή προσπάθεια , όπως επίσης και τον κόσμο που έδωσε μία επιπλέον ώθηση και δύναμη σε όλους που αγωνίσθηκαν με το εγκάρδιο και ζεστό χειροκρότημα τους !

Συγχαρητήρια στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , που οι άνθρωποι τους αφιέρωσαν σώμα και ψυχή , για να φέρουν εις πέρας και με επιτυχία την μεγάλη αυτή διοργάνωση .

 

Previous Article

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη του αγαπημένου , σύγχρονου , Οσίου Γέροντος Παϊσίου , που άγγιξε τις καρδιές όλων μας με την βαθειά του πίστη , την ταπείνωση και την απλότητα του.

Next Article

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου.