Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια

Share:

  
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια

Συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε, σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης δήλωσε «Η σημερινή συνάντηση δεν ήταν μόνο εθιμοτυπική. Εκτός των συγχαρητηρίων που εξέφρασα στον κ. Κάρολο Παπούλια για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στον Ελληνικό Λαό από την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για την κατάσταση της Αυτοδιοίκησης και τις προοπτικές που διανοίγονται, ώστε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.

Ταυτόχρονα τον ενημέρωσα για τα προβλήματα της Περιφέρειας, δηλαδή των επαγγελματιών, των αγροτών και των κτηνοτρόφων, μέσα από την καθημερινή μου επαφή με αυτούς, αλλά και μέσα από την ενασχόλησή μου από τη σύντομη θητεία μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επίσης, του ανέλυσα το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα  στο Υπουργείο Εσωτερικών και τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζουμε για την καλύτερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, επειδή το επόμενο διάστημα λήγει η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του ευχήθηκα να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει με τον τρόπο του, όπως πάντα, να υποστηρίζει τα εθνικά συμφέροντα και δίκαια, από όποια θέση βρίσκεται.»

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια - 2

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια - 1

Previous Article

Ίδρυση και λειτουργία Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) Ειδικής Αγωγής στις Σέρρες

Next Article

Αποζημιώσεις των Αγροτών από τον ΕΛΓΑ για τις χαλαζοπτώσεις της 18ης Ιουνίου 2014