Χρήματα στις Ενώσεις για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των αγροτών

Share:

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

 
Θέμα: «Χρήματα στις Ενώσεις για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των αγροτών»

Λύση δόθηκε χθες από τα Υπουργεία, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και, Οικονομίας και Οικονομικών στο μεγάλο πρόβλημα για χιλιάδες κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, που εκαλούντο να πληρώσουν την ενεργοποίηση των αγροτικών δικαιωμάτων τους.

Το τριήμερο που προηγήθηκε, ο Βουλευτής  κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, είχε αλλεπάλληλες επαφές με τους συναρμόδιους Υπουργούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου στόχος ήταν να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εφαρμογή του νόμου, που προβλέπει την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των αγροτών με κάλυψη της δαπάνης από τον κρατικό προϋπολογισμό και να εκδοθεί η αναγκαία απόφαση για την Ταμειακή διευκόλυνση των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Αυτό επετεύχθη χθες και, εντός των ημερών οι κατά τόπους Ενώσεις, θα προχωρήσουν κανονικά χωρίς επιβάρυνση στην ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των παραγωγών μελών τους.

Previous Article

Θετική έκβαση των πολύμηνων προσπαθειών του Βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη.- Δρομολογείται η ίδρυση Ε.Π.Α. (Εταιρίας Παροχής Αερίου) στην Κεντρική Μακεδονία με έδρα τις Σέρρες και είναι στο τελικό στάδιο

Next Article

Κατάθεση Τροπολογίας για το εποχικό επίδομα