25η Μαρτίου. Γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Πατρίδας

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

25η Μαρτίου . Γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Πατρίδας

Σε μία δύσκολη συγκυρία οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τις αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας .
Αξίες και αρετές όπως ευθύνη , αλληλεγγύη , πατριωτισμός , αυτοπειθαρχία αυτοσυνειδησία , αποκτούν καίρια σημασία για την επιτυχή διαχείριση αυτής της πανδημίας .

Με την ελπίδα ότι η παρούσα δοκιμασία και κρίση θα περάσει .
Οφείλουμε τον δέοντα σεβασμό και ευγνωμοσύνη στους ήρωες του 21 που με πίστη και αυταπάρνηση μας χάρισαν την ελευθερία .
Οφείλουμε όμως και μεγάλο σεβασμό στους σημερινούς ήρωες γιατρούς , νοσηλευτές , σώματα ασφαλείας , πολιτική προστασία που δίνουν ένα καθημερινό αγώνα για την υγεία μας , για τη ζωή μας .

Μην αμφιβάλετε ότι η επιστήμη – έστω και με κάποιες απευχόμενες απώλειες – στο τέλος θα νικήσει. .
«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος» – και δίλημμα μεταξύ ζωής και ελευθερίας δεν μπορεί να υπάρξει ,αφού η πρώτη είναι προυποθεση της δεύτερης.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε .

Ναι πιστεύω ότι είναι εφικτό ώστε να υπάρξει η ανατολή μίας νέας εποχής για όλους μας και η λιακάδα μετά την μεγάλη μπόρα
Σ αυτές τις δύσκολες στιγμές εύχομαι υγεία , υπομονή και δύναμη . Μένουμε σπίτι με την ελπίδα πως θα τα καταφέρουμε. Η Παναγία βοήθεια και στήριγμα μας.

Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες σήμερα!

 

01

02

03

Previous Article

Μέτρα στήριξης – Οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης Επιχειρήσεων, εργαζομένων –ελευθέρων επαγγελματιών – αυτοαπασχολουμένων-επιστημονικών κλάδων – πρωτογενούς τομέα ( αγρότες , κτηνοτρόφοι , αλιείς ) – άνεργων .

Next Article

H πατρίδα μας και όλοι μας αυτό τον καιρό αντιμετωπίζουμε δύο «μέτωπα» : Τον αγώνα κατά του κορονοϊού και τον αγώνα προστασίας των συνόρων μας .