Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Άρωμα και πνεύμα Χριστουγέννων χάρισαν με τις εκδηλώσεις τους Πολιτιστικοί Σύλλογοι , Μαθήτριες και Μαθητές Σχολείων για να δώσουν χαρά σε όλους και ιδίως στα μικρά παιδιά που απόλαυσαν με την ψυχή τους τη μαγεία της μεγάλης γιορτής της Γέννησης του Χριστού .

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Άρωμα και πνεύμα Χριστουγέννων χάρισαν με τις εκδηλώσεις τους Πολιτιστικοί Σύλλογοι , Μαθήτριες και Μαθητές Σχολείων για να δώσουν χαρά σε όλους και ιδίως στα μικρά παιδιά που απόλαυσαν με την ψυχή τους τη μαγεία της μεγάλης γιορτής της Γέννησης του Χριστού . 🌟

Στο Χείμαρρο , στο Μητρούσι , στο Σιδηρόκαστρο , στην Παλαιοκώμη , στο Ροδολίβος , στα Άνω Ποροία και πολλά άλλα χωριά του Νομού Σερρών φώτισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους τιμώντας το Πνεύμα των Χριστουγέννων που αποτελεί ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης .🎀

Χοροί , τραγούδια , χειροτεχνίες , γλυκίσματα , μελομακάρονα , κουραμπιέδες και διάφορες λιχουδιές συμπλήρωναν το χαρούμενο σκηνικό .

Ένα ταξίδι αναμνήσεων , αισθήσεων πολλών χρόνων δημιούργησαν κλίμα ευφορίας αισιοδοξίας, ελπίδας για τη νέα χρονιά που έρχεται.

Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ που προετοίμασαν τις ψυχές μας για την πιο λαμπρή γιορτή του χρόνου !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει