Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αγαπημένοι μας υποψήφιοι μαθητές και απόφοιτοι.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Αγαπημένοι μας υποψήφιοι μαθητές και απόφοιτοι

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι , χωρίς αμφιβολία , μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Στο στίβο των στόχων σας αποτελούν μία σημαντική αφετηρία και αυτό σας γεμίζει με άγχος και ένταση.

Πιστεύω απόλυτα στη δύναμη και την προετοιμασία που κάνατε και σας εύχομαι η προσπάθεια σας να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε . Όμως να μη ξεχνάτε πως κάθε αγώνας κερδίζεται όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Διανύσατε όλοι μια δύσκολη σχολική χρονιά. Με πρωτόγνωρες συνθήκες, με κλειστά σχολεία, αλλά με ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ μαθητών , εκπαιδευτικών και Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων .

Με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, παρά τις δυσκολίες.

Χρειάζεται λοιπόν τώρα να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Η αλήθεια είναι πως στα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα δοκιμαστείτε και θα εξεταστείτε πολλές φορές. Θα έρθουν στιγμές που τα αποτελέσματα θα σας ευχαριστήσουν και άλλες θα σας δυσαρεστήσουν .

Ένα θέλω να θυμάστε : κάθε αποτέλεσμα είτε αυτό χαρακτηρίζεται καλό είτε όχι θα σας χαρίζει εμπειρία ,γνώση και ωριμότητα .

Πάντα ακολουθεί και η επόμενη μέρα που με τις δικές σας αποφάσεις και πράξεις θα σας δίνει το περιθώριο να διορθώσετε ,να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας και να πλησιάσετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

Η ζωή εξελίσσεται ,οι προκλήσεις της εποχής είναι μεγαλύτερες αλλά και οι δυνάμεις της νεολαίας και του καθενός από εσάς ανεξάντλητες.

Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια. Οι ευκαιρίες στη ζωή δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν μόνο με τη συμμετοχή σε αυτές τις εξετάσεις, οι οποίες είναι μία στάση στη διαδρομή της ζωής σας . Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής σε κάθε αγώνα είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Με υπομονή, επιμονή και κυρίως ψυχραιμία και με την συμπαράσταση των γονέων σας και των καθηγητών σας θα επιβραβευτούν οι κόποι σας και θα πετύχετε το στόχο σας.

Το μυαλό και η καρδιά μου είναι με όλους εσάς που ζείτε πολύ έντονα τη συγκεκριμένη διαδικασία και συμμερίζομαι τις αγωνίες σας για το μέλλον σας.

Σας εύχομαι υγεία και πίστη στις δυνάμεις και ικανότητες σας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας. Η προσπάθεια που καταβάλλατε και οι γνώσεις που αποκτήσατε είμαι σίγουρος πως θα αποφέρει καρπούς τώρα αλλά και στο μέλλον.

Θερμές ευχές στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των μαθητών

Η σκέψη μου μαζί σας!

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει