Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αγιασμός εγκαινίων της Αίθουσας «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος» και έκθεση φωτογραφίας στο Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο.

Μετά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ,στον Μητροπολιτικό Ναο Παμμ. Ταξιαρχών , με αφορμή την εικοσιπενταετή πολιτιστική λειτουργία τού Μαξιμείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος , που ίδρυσε ο μακαριστός Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κυρου Μαξίμου και εγκαινιάστηκε απο τον αείμηήστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εκδηλώσεις .

Αγιασμός εγκαινίων της Αίθουσας «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος» και έκθεση φωτογραφίας στο Μαξίμειο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο και αποκάλυψη της εντετοιχισμένης ψηφιδωτής προσωπογραφίας του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Ολοι οι παρευρισκόμενοι , ταξιδέψαμε νοερά πίσω στον χρόνο , η καθεμία και ο καθένας από εμάς με τις δικές του αναμνήσεις , θαυμάζοντας την πλούσια φωτογραφική έκθεση, που λειτούργησε στην αίθουσα «Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος», με τους σημαντικότερους σταθμούς της εικοσιπενταετούς λειτουργίας του «Μαξιμείου Ιδρύματος».

Υπέροχες ιστορικές στιγμές , στιγμές τιμής και μνήμης του Μακαριστού κυρου Μαξίμου , οραματιστή και εξαίρετου ποιμενάρχη , και του Μακαριστου Αρχιεπισκόπου κυρου Χριστοδούλου που διακρίθηκε για ακατάβλητο σθένος, την πνευματική ενόραση και αποστολικό ήθος, αφήνοντας πίσω του ένα ισχυρότατο και ολοφώτεινο αποτύπωμα στην σύγχρονη εκκλησιαστική και εθνική πραγματικότητα.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει