Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αμεσα Μέτρα Αντιμετώπισης Λειψυδρίας Ετους 2002

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ
 
 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 

Προς τους Υπουργούς Γεωργίας και ΠΕΧΩΔΕ

θέμα: “Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης λειψυδρίας έτους 2002”

      Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την 1Ί/3/2002 με θέμα την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών λειψυδρίας για το Νομό Σερρών με την παρουσία του Υφυπουργού Γεωργίας και μετά από συνεργασία με τους  αρμόδιους Ο.Ε.Β., μεταξύ των μικρών έργων άμεσης απόδοσης προτάθηκε από τη  Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση  Σερρών και το έργο “Αποκατάσταση λειτουργικότητας αγωγού άρδευσης στην περ. αντλιοστασίου Α1 ΤΟΕΒ Δημητριτσίου – Στρυμονικού” με απαιτούμενη δαπάνη 25.000 (Ε).

      Το Υπουργείο Γεωργίας με απόφαση του για την κατανομή τμήματος της πίστωσης του έργου “επείγοντα έργα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών” στη Ν.Α. Σερρών δεν συμπεριέλαβε τον ΤΟΕΒ Δημητριτσίου – Στρυμονικού, στην χρηματοδότηση.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί

1) Γιατί δεν συμπεριέλαβε στα επείγοντα έργα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών το έργο “Αποκατάσταση λειτουργικότητας αγωγού  άρδευσης στην περ. αντλιοστασίου Α1 ΤΟΕΒ Δημητριτσίου – Στρυμονικού”, το Υπουργείο.

 2) Εάν εγκριθεί η πίστωση για το ανωτέρω έργο τη στιγμή που το έργο είναι άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.
 

 

Ο ερωτών Βουλευτής

Θεόφιλος Λεονταρίδης

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει