Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Ανέστη Χριστός εκ νεκρών, λύσας θανάτου τα δεσμά»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

« Ανέστη Χριστός εκ νεκρών , λύσας θανάτου τα δεσμά»

Σε λίγες ώρες οι καμπάνες των εκκλησιών θα ηχήσουν χαρμόσυνα για την γλυκιά προσμονή της Ανάστασης Του Θεανθρώπου μας .

Η νίκη του Θεανθρώπου επί του θανάτου εφαλτήριο για την αθανασία, για την ελευθερία του Πνεύματος, για την επικράτηση του Φωτός, για την Ανάσταση της καθεμίας και του καθενός από εμάς .

«Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν», ψάλλεται το βράδυ της Αναστάσεως στις εκκλησίες όλης της χώρας.

Οι ψυχές μας , κάνουν βαθειά σιωπή, για να ακούσουν τον καινό αυτό λόγο, τον καινούργιο και προαιώνιο

Ας αφήσουμε το Άγιο Φως να γίνει η φλόγα που θα ανάψει στις καρδιές μας . Ας επιτρέψουμε να γίνει ο φάρος που θα λάμψει στις ψυχές μας. και θα μας δώσει υπομονή και κουράγιο να συνεχίσουμε να ελπίζουμε , να ξεπεράσουμε τον πόνο, την θλίψη , να οδηγηθούμε στη λύτρωση .

Παραδειγματιζόμαστε από την ατέλειωτη , ανιδιοτελή και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο , σκύβουμε με ενδιαφέρον προς εκείνους που μας χρειάζονται και ανταποκρινόμαστε στο ολοένα και πιο επιτακτικό κάλεσμα για αλληλεγγύη και ανθρωπιά …..αν συναντήσουμε άνθρωπο μονάχο, μ’ ένα χαμόγελο πικρό στα χείλη και μια θλίψη στα μάτια, ας μην προσπεράσουμε απλά , ας απλώσουμε το χέρι , ας του χαρίσουμε δύο κουβέντες , ας κάνουμε δώρο στον εαυτό μας , σ αυτούς , σε όλους μας την αληθινή Ανάσταση !

Δεν υπάρχει «αδύνατον», όπως πολύ σωστά έγραψε ο Οδυσσέας Ελύτης γιατί ” Στη δική μας γλώσσα το αδύνατον ονομάζεται Ανάσταση..!

Η Σταυροαναστάσιμη ελπίδα ότι η αγάπη τελικά θα νικήσει ας παρηγορεί και ας γαληνεύει την ψυχή μας !

Αληθώς Ανέστη ο Κύριος !

Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά με υγεία , αγάπη και ειρήνη στη ζωή όλων μας !

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει