Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αναγραφή του Θρησκεύματος στις Ταυτότητες

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η  κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την στάση της απέναντι στην Ορθόδοξη Εκκλησία για το θέμα των ταυτοτήτων έδειξε όλη την αναξιοπιστία και αλαζονεία της.

Αγνόησε την Εκκλησία χωρίς να κάνει διάλογο μαζί της για ένα θέμα υψίστης σημασίας που θα είναι η αρχή μιάς μεγάλης περιπέτειας του Ελληνισμού.

Γεννώνται σοβαρότατα ερωτηματικά με την αιφνίδια και ανεξήγητη σπουδή της Κυβέρνησης να λύσει αμέσως τώρα το πρόβλημα δια του <>.

Και δεν εξετάζεται καθόλου αν το Θρήσκευμα με την Ελληνική υπηκοότητα  συναποτελούν στοιχεία οντότητας για τον έλληνα πολίτη μέσα στην Ευρωπαϊκή  Ένωση ούτε αν ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός αποτελεί σημείο αναγνωρίσεως η αν οι απαλείψεις ενός εκ των δύο – ή και των δύο – εξαφανίζει την προσωπικότητα  του έλληνα.

Η δε άνευ αντιστάσεως προσαρμογή του τρόπου ζωής των Ελλήνων στα κελεύσματα  των ξένων –όποιοι και αν είναι αυτοί –απειλεί θανάσιμα την ύπαρξη της Ελληνορθόδοξης Ελλάδος.

Η ιστορία του Ελληνισμού είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία δεν είναι δυνατόν στα δύσκολα να αναζητούμε την Εκκλησία , να της αναθέτουμε ρόλους και στα εύκολα να την διαγράφουμε μονοκονδυλιά από την μνήμη μας.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει