Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αποζημιώνονται 732 δικαιούχοι αγρότες για την ηρτημένη εσοδεία 2013, από την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός και βελτίωση της άρδευσης του 2ου αρδευτικού δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού», στις περιοχές Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

Αθήνα, 6 Ιουνίου 2014  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεόφιλος Λεονταρίδης: Αποζημιώνονται 732 δικαιούχοι αγρότες για την ηρτημένη εσοδεία 2013, από την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός και βελτίωση της άρδευσης του 2ου αρδευτικού δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού», στις περιοχές Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου.

Μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη προς την Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών και την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ενεργειών και ελέγχων από τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπoυργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπεγράφη η απόφαση για τις αποζημιώσεις ηρτημένης εσοδείας έτους 2013, του έργου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός και βελτίωση της άρδευσης του 2ου αρδευτικού δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού».

Τις επόμενες ημέρες, εντός του Ιουνίου, θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 732 δικαιούχων αγροτών, ποσά συνολικού ύψους 251.649,33 ευρώ, στις κάτωθι περιοχές του Ν. Σερρών:

Σκουτάρεως: 275 δικαιούχοι,

Κάτω Καμήλας: 258 δικαιούχοι,

Αδελφικού: 64 δικαιούχοι,

Βαμβακούσας: 31 δικαιούχοι, και

Κουβουκλίου: 104 δικαιούχοι.

Σε δήλωσή του ο κ. Λεονταρίδης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αξιοποιώντας όλους τους υπάρχοντες πόρους, με μοναδικό γνώμονα την αποτελεσματική στήριξη των παραγωγών μας».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει