Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Αποζημιώσεις πατατοπαραγωγών Α.Βροντους και Ορεινής

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.  Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ : << Αποζημιώσεις πατατοπαραγωγών>>

Μεγάλη ανάσα για τους πατατοπαραγωγούς Άνω Βρόντους και Ορεινής αποτελεί η δέσμευση του Διοικητή του ΕΛΓΑ κου Κατσαρού ότι θα αποζημιωθούν τέλη Δεκεμβρίου – αρχές Ιανουαρίου για τις ζημίες από τις έντονες βροχοπτώσεις -πλημμύρες του Ιουλίου 2004 αλλά και για τα ΠΣΕΑ του 2002 με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

      Συγκεκριμένα ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης μαζί με τους Προέδρους Α. Βρόντου κ. Μιχτσόγλου Δημ. Και Ορεινής κ. Γάτσιο Αθ.

      Επισκέφθηκαν τον Διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Κατσαρό και μεταξύ των άλλων τόνισαν την δεινή οικονομική κατάσταση των πατατοπαραγωγών των κοινοτήτων τους ζητώντας μετά τις δίκαιες εκτιμήσεις που κατά γενική ομολογία έγιναν , την έγκαιρη καταβολή των αποζημιώσεων με δίκαιο τρόπο .

      Ο Διοικητής του ΕΛΓΑ κ. Κατσαρός μετά την επιμονή του κου Λεονταρίδη έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να δουν με ιδιαίτερη ευαισθησία και λόγω ειδικών συνθηκών που υπάρχουν στις εν λόγω κοινότητες ( κλιματολογικοί παράγοντες , μονοκαλλιέργεια πατάτας ) την δεινή θέση των πατατοπαραγωγών και να αποζημιωθούν έγκαιρα, με βάση ελάχιστη τιμή πατάτας 25 λεπτά / κιλό.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει