Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

Την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι δικαιούχοι των πλημμυρισμένων (δαπάνες αγροζημιών της λίμνης Κερκίνης) για το έτος 2021.

Οι αποζημιώσεις που αφορούν παραλίμνιες αγροτικές εκτάσεις των χωριών Κερκίνης, Λιβαδιάς, Μανδρακίου, Νεοχωρίου, Ακριτοχωρίου, Θρακικού και Λιθοτόπου είχαν καθυστερήσει παρ΄όλο το μεγάλο ενδιαφέρον τοπικών Προέδρων και της Αντιπεριφέρειας Σερρών λόγω κάποιων προβλημάτων.

Ο Βουλευτής Σερρών Θ.Λεονταρίδης , συνεργαζόμενος με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιπεριφέρειας Σερρών και τους Προέδρους , για να πληρωθούν οι δικαιούχοι των πλημμυρισμένων , με τους οποίους ήταν σε συνεχή επαφή , τόνισε στο αρμόδιο Υπουργείο: την αναγκαιότητα άμεσης συνολικής πληρωμής αποζημιώσεων των ετών 2022 και 2023 , συνολική πληρωμή που έγινε και στο παρελθόν .

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει