Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών ¨Ο Εμμανουήλ Παπάς¨ που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα ακαδημαϊκά έτη 2020 και 2021.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Από την βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών ¨Ο Εμμανουήλ Παπάς¨ που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τα ακαδημαϊκά έτη 2020 και 2021 .

Θερμά συγχαρητήρια στις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές που πέρασαν την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους , στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στη μακρά και επίμοχθη προσπάθεια τους, και στις θυσίες που υποβλήθηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους .

Καλές σπουδές και καλή δύναμη στη νέα πορεία της ζωής σας με επιτυχίες , και καλή σταδιοδρομία .

Το μέλλον ανήκει σε εσάς .

 

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει