Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Για την επίλυση της εκκρεμότητας που προέκυψε αναφορικά με την πληρωμή των κτηνοτρόφων κρεατοπαραγωγής για την αγορά ζωοτροφών

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν.Δ.  Ν. Σερρών
Αν. Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
 

Αθήνα , 1 Δεκεμβρίου 2011

 

Δελτίο Τύπου

 

Αλλεπάλληλες συναντήσεις είχε ο Βουλευτής κ.Θεόφιλος Λεονταρίδης με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ για την επίλυση της εκκρεμότητας που προέκυψε αναφορικά με την πληρωμή των κτηνοτρόφων κρεατοπαραγωγής για την αγορά ζωοτροφών.

Ως γνωστόν λόγω της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η καταβολή κάποιας οικονομικής ενίσχυσης στους κτηνοτρόφους κρεατοπαραγωγικών μονάδων για την αγορά ζωοτροφών.

Αρκετοί όμως κτηνοτρόφοι του Ν. Σερρών παρ’ ότι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους δεν έλαβαν τα ποσά της ενίσχυσης, καθόσον προέκυψε θέμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, επειδή από λάθος της κτηνιατρικής Υπηρεσίας, η κτηνοτροφική τους μονάδα ήταν χαρακτηρισμένη ως αναπαραγωγής και όχι κρεατοπαραγωγής, όπως προέβλεπε η εγκύκλιος του Υπουργείου.

Τελικά, δόθηκε λύση στο πρόβλημα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ήδη άρχισε η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης στους δικαιούχους.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει