Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Γιορτή Αγίου Στυλιανού.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών , τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία για την εορτή στη μνήμη του Αγίου Στυλιανού προστάτη των παιδιών και Ιατρού τεκνογονίας , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγου.

Όλοι μας έχουμε πολλά προβλήματα, θλίψεις κα στενοχώριες, αρρώστιες και πόνο που ταλαιπωρούν τον σωματική και ψυχική υγεία. Προσπαθούμε με την ιατρική επιστήμη να αντιμετωπίσουμε να θεραπεύσουμε το πρόβλημα.

Πόσοι όμως από εμάς , σε τέτοιες στιγμές δε σηκώνουμε , τα μάτια στον Ουρανό και δεν επικαλούμαστε τον Θεό , την Παναγία και τους Αγίους ?

Μεγάλη η Χάρη του Αγίου Στυλιανού . Τα σοφά του λόγια , οι προτροπές του , η αγάπη του για τα παιδιά και τις αγγελικές ψυχές τους ήταν τόσο μεγάλη που του δόθηκε Χάρη να θεραπεύει τα αθώα πλασματάκια αλλά και να βοηθήσει τα άτεκνα ζευγάρια να αποκτούν παιδιά .

Να έχουν την προστασία του τα παιδιά όλου του κόσμου και τα δικά μας καθώς και τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους αγγελούδι

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες σήμερα . Εύχομαι υγεία , ειρήνη και αγάπη στη ζωή τους !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει