Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ. Πολλές οι γιορτές που διοργανώθηκαν για να τιμήσουν το ιερό πρόσωπο που ονομάζεται Μητέρα.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ.

Πολλές οι γιορτές που διοργανώθηκαν για να τιμήσουν το ιερό πρόσωπο που ονομάζεται Μητέρα . Είναι το διαρκές μυστήριο μιας προσφερόμενης αγάπης, που δεν επιβάλλεται, αλλά κατανοεί, συγχωρεί, αγαπά, μέχρι το τέλος.

Συγκινητική η εκδήλωση της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυρίων Σερρών Η ΕΜΜΕΛΕΙΑ , μία βραδιά αφιερωμένη στην ΜΑΝΑ που άγγιξε τις ψυχές όλων μας , με τα υπέροχη κείμενα , τα μουσικά κομμάτια και τραγούδια που παρουσιάστηκαν .

Εξαιρετικός ο Σερραίος μουσικοσυνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών κ. Γιώργο Ανδρέου , καταπληκτικός ο τραγουδιστής Νίκος Αλεξιάδη , υπέροχες οι κυρίες Χριστίνα Αναγνώστου και Αστέρη Πολυχρονίδη, ηθοποιών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών

Η αγάπη και η εκτίμηση στο πρόσωπο της Μητέρας ήταν διάχυτο και στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Ροδολίβους και το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Δήμητρα Ά. Μήτρουσι.

Κέφι , ανταλλαγή ευχών , μνήμες που ζωντάνεψαν και γέμισαν τις καρδιές όλων μας με νοσταλγία και περηφάνεια για το πρόσωπο της Μητέρας …

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στο Ροδολίβους , που είπαν τα ποιήματα για να τιμήσουν όλες τις μανούλες!

Συγχαρητήρια σε όλα τα Δ.Σ των σωματείων και συλλόγων !

Συγχαρητήρια σε όλες τις κυρίες του Δ.Σ της Εμμέλειας , σε κάθε συντελεστή που συμμετείχε , στους φίλους και τις φίλες της Εμμέλειας που για άλλη μία φορά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων «Νίνα Μπεσίρη»

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει