Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση για την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη


ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

τ. ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ
τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

 Σέρρες, 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Δήλωση για την εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη»

Η συμμετοχή των χιλιάδων ανώνυμων πολιτών, που έσπευσαν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας και εξέλεξαν το νέο ηγέτη της παράταξης, Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδηλώνει την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στις αρχές και αξίες που ο νέος Πρόεδρος πρεσβεύει.

Δείχνει όμως και μια ενδόμυχη ελπίδα όλων αυτών ότι με τον ξεκάθαρο λόγο και τις αποτελεσματικές πολιτικές που προκρίνει ο κ. Μητσοτάκης, θα δώσει μια νέα προοπτική στην πατρίδα μας και τις νέες γενιές.

Για να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα αντάξια της ιστορίας της, που αξίζει στους Έλληνες μέσα στους κόλπους της Ευρωπαïκής Ένωσης.

Σ’ αυτήν όμως την εκλογική διαδικασία, που ήταν γιορτή της Δημοκρατίας,  μεγάλη συμβολή είχαν και οι άλλοι υποψήφιοι, που με την ποιότητα τους έδειξαν το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχουν για την παράταξη.

Μπορούμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου, να διεγείρουμε το φιλότιμο τους, να εμπνεύσουμε το ανήσυχο πνεύμα τους, και υπό την καθοδήγηση και τον σχεδιασμό του νέου προέδρου, που θα ξεδιπλώσει τις κατάλληλες πολιτικές, να έλθουν ελπιδοφόρα χειροπιαστά αποτελέσματα για τον τόπο.

Αυτή τη στιγμή ο νέος Πρόεδρος έχει ένα βαρύ φορτίο ευθύνης.

Αφενός να διαφυλάξει την ενότητα του κόμματος, που εγγυήθηκαν και οι άλλοι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος και αποτελεί τη βασική εντολή της βάσης, και αφετέρου να προωθήσει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Το μεγάλο στοίχημα από εδώ και πέρα θα είναι η Νέα Δημοκρατία με πρωτοπόρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να εκφράσει τις δυνάμεις του τόπου, που ζητούν πραγματικές αλλαγές και ωφέλιμες μεταρρυθμίσεις.

Εύχομαι ολόψυχα στο νέο Πρόεδρο καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που σε δύσκολη χρονική στιγμή αναλαμβάνει.

Εμείς θα είμαστε δίπλα του, στηρίζοντας την κάθε προσπάθεια του, που θα έχει ως στόχο να δικαιώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας.

_header_new13

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει