Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος χαρακτήρισε ως τον πιο «αντιπαραγωγικό κλάδο του Ελληνικού λαού» τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τις πρωτοφανείς χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος χαρακτήρισε ως τον πιο «αντιπαραγωγικό κλάδο του Ελληνικού λαού» τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) και των Σωμάτων Ασφαλείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Μετά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλο ο οποίος είχε μιλήσει προ μηνών απαξιωτικά για τα στελέχη των Ε.Δ. και τον αναπληρωτή υπουργό κ. Μπεγλίτη, ο οποίος εξομοίωσε τα στελέχη των Ε.Δ. με τους δημοσίους υπαλλήλους, σειρά είχε χτες ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θόδωρος Πάγκαλος, τρεις μόλις μέρες μετά την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου, να τολμήσει να χαρακτηρίσει τις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας ως τον πιο αντιπαραγωγικό κλάδο της χώρας.

Λυπούμαστε για το ατόπημα του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τον καλούμε να ζητήσει άμεσα συγγνώμη από τα χιλιάδες στελέχη των Ε.Δ., αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, που υπηρετούν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση την Πατρίδα και που χάρη σ’ αυτούς, τους θεματοφύλακες των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, απολαμβάνουμε σήμερα την ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στη χώρα μας».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει