Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, για το τραγικό γεγονός της συντριβής του Ελικοπτέρου «APACHE» του Ελληνικού Στρατού

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, για το τραγικό γεγονός της συντριβής του Ελικοπτέρου «APACHE» του Ελληνικού Στρατού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μας για το τραγικό συμβάν και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων πιλότων του Στρατού μας. Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην υπηρεσία της Πατρίδος.

Περιμένουμε από την κυβέρνηση να ερευνήσει σε βάθος το τραγικό γεγονός, ώστε να προκύψουν τα αίτια της συντριβής ενός ελικοπτέρου, που παρελήφθη εντελώς πρόσφατα».

Previous Article

Πρόκληση καταστροφών από έντονες προσβολές πράσινου σκουληκιού στην παραγωγή βαμβακιού στο Ν. Σερρών

Next Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του ΥΕΘΑ κ. Ε. Βενιζέλου, για τη Συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) στην Abu Dhabi Mar