Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του ΥΕΘΑ κ. Ε. Βενιζέλου, για τη Συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) στην Abu Dhabi Mar

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του ΥΕΘΑ κ. Ε. Βενιζέλου, περί ανάγκης διευρυμένης κοινοβουλευτικής συναίνεσης για τη Συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) στην Abu Dhabi Mar, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η Νέα Δημοκρατία, με καθαρό και σαφή τρόπο, τάχθηκε υπέρ μιας βιώσιμης και λειτουργικής λύσης για τη συνέχιση της λειτουργίας των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Μίας λύσης που να υπηρετεί το Εθνικό συμφέρον και να εξασφαλίζει το μέλλον των εργαζομένων.

Διαφώνησε, όμως, με  συγκεκριμένες επιλογές της κυβέρνησης, που συνόδευαν τη Συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων, όπως η τροποποίηση της Σύμβασης των γερμανικών υποβρυχίων και η απευθείας ανάθεση κατασκευής δύο επιπλέον υποβρυχίων, που είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος κατά 800 εκ ευρώ, σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής και δημοσιονομικής ασφυξίας.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, ας μην προσπαθεί, με επικοινωνιακά τεχνάσματα, περί δήθεν διευρυμένης κοινοβουλευτικής συναίνεσης, να κρύψει τις ευθύνες και τις παραλείψεις της, γιατί η Ν.Δ. δεν πρόκειται να την ακολουθήσει».

Previous Article

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, για το τραγικό γεγονός της συντριβής του Ελικοπτέρου «APACHE» του Ελληνικού Στρατού

Next Article

Μετέωρο και εκτός Διοίκησης ISAF το Ελληνικό Τάγμα Μηχανικού στο Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ)