Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ)

Share:

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή και τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   «Η κυβέρνηση θα πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί ότι η κατάσταση διάλυσης και απαξίωσης στα ΕΑΣ δεν μπορεί να συνεχισθεί. Απαιτείται άμεσα δέσμη συγκεκριμένων μέτρων για τη σωτηρία της εταιρείας και, βεβαίως, η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα -αφού αποφάσισε, μετά από περίπου δέκα μήνες, να αλλάξει τη Διοίκηση της εταιρείας- να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους 1500 εργαζόμενους της μοναδικής Ελληνικής βιομηχανίας παραγωγής πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων».

Previous Article

Εντείνεται η ανησυχία των αποστράτων στρατιωτικών, για την οικονομική κατάσταση και βιωσιμότητα των στρατιωτικών νοσοκομείων

Next Article

Καταβολή του μερίσματος στους δικαιούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού