Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, για την πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθήνα

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

 

Αθήνα, 05 Ιουλίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα της πολυδιαφημισμένης επίσκεψης του Τούρκου Πρωθυπουργού στην Αθήνα είναι μόνο περισσότερες προκλήσεις εκ μέρους της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Προκλήσεις αμφισβήτησης της υφαλοκρηπίδας της Ελλάδας.  Προκλήσεις συνεχών παραβάσεων και παραβιάσεων του εναερίου χώρου και, σήμερα, εικονική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή του πεδίου βολής Άνδρου.

Η Κυβέρνηση οφείλει εμπράκτως και διπλωματικός να καταστήσει σαφές, σε κάθε κατεύθυνση, πως η περίοδος των οικονομικών δυσκολιών για τη χώρα μας δεν συνεπάγεται «ευκαιρία» αμφισβήτησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από κανέναν και ειδικότερα από την Τουρκία.

Απεναντίας, ιδιαίτερα σήμερα, η προάσπιση αυτών των δικαιωμάτων πρέπει να είναι ακόμη πιο άμεση, ακόμη πιο αποφασιστική».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει