Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή την παραχώρηση του Θωρηκτού “ΑΒΕΡΩΦ” για ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 
 
 

Αθήνα, 14 Ιουνίου 2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή την παραχώρηση του Θωρηκτού “ΑΒΕΡΩΦ” για ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   «Αποτελεί βαρύ ατόπημα που εκθέτει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η παραχώρηση του ιστορικού θωρηκτού “ΑΒΕΡΩΦ” για εξεζητημένες ιδιωτικές κοινωνικές εκδηλώσεις, που προσβάλλουν βάναυσα την ιστορικότητα και τη σημασία του ζωντανού αυτού μνημείου. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να διερευνήσει την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαιτίους για το απαράδεκτο αυτό συμβάν. Με σχετική Ερώτησή μας στη Βουλή των Ελλήνων, ζητάμε συγκεκριμένες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Κάποιοι, επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν και όρια, η υπέρβαση των οποίων ισοπεδώνει αρχές και αξίες και  δημιουργεί αισθήματα ντροπής και αγανάκτησης στους Έλληνες πολίτες».


Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει