Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Υποβρύχιο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τα νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Υποβρύχιο “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας γίνεται η τελετή υποδοχής του πολύπαθου Υποβρυχίου “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”.

Το Υποβρύχιο αυτό, κατά τη διάρκεια του πρώτου ταξιδιού προς την χώρα μας, υπέστη ζημίες, απώλειες και αποκολλήσεις  υλικών και οργάνων με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στα  Ναυπηγεία  Σκαραμαγκά  πρώτα για επιδιορθώσεις.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής, χαρακτήρισε συνηθισμένα αυτά τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο υποβρύχιο στο πρώτο του ταξίδι.

Ζητούμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό υπεύθυνα για την κατάσταση του υποβρυχίου “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”, για το είδος των ζημιών που προκληθήκαν  και για κάθε τι που αφορά στο αξιόπλοο και αξιόμαχό του.

Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την αλήθεια».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει