Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ουσιαστική κατάργηση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 
 

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις του  Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την ουσιαστική κατάργηση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί με την υποβάθμιση και ουσιαστική κατάργηση των περιφερειακών Στρατιωτικών Νοσοκομείων Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, τόσο για λόγους λειτουργικούς, που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση του στρατιωτικού προσωπικού,  όσο και για λόγους εθνικής υφής, αφού η διακοπή λειτουργίας των Στρατιωτικών Νοσοκομείων στην ευαίσθητη αυτή περιοχή θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πολίτες της Θράκης.

Καλούμε την κυβέρνηση να αφουγκραστεί, επιτέλους, τα αιτήματα του στρατιωτικού προσωπικού, των εργαζομένων στα δύο Νοσοκομεία και των πολιτών της περιοχής και να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης λειτουργούν σε ιδιόκτητα κτίρια και οι όποιες επιβαρύνσεις δεν μπορούν να συγκριθούν με την τεράστια προσφορά τους προς το πολυάριθμο εκεί στρατιωτικό προσωπικό, όσο και προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει