Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Ν. Δ., κ. Θ. Λεονταρίδη, απαντώντας στη σημερινή ανακοίνωση του ΥΕΘΑ κ. Ε. Βενιζέλο, για την υπόθεση της πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, απαντώντας στη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Ε. Βενιζέλου, για την υπόθεση της πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι απορίας άξιον, που ο  Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ε. Βενιζέλος, κατηγορεί τη Ν.Δ. για υιοθέτηση του “non paper”, τη στιγμή που ο ίδιος – κατά πρωτοφανή τρόπο – το νομιμοποιεί, απαντώντας μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

Θυμίζω ότι η Νέα Δημοκρατία εγκάλεσε την κυβέρνηση και ζήτησε πειστικές απαντήσεις γιατί δεν προέβλεψε και δεν επέλυσε εγκαίρως τα θέματα αυτά, παρά τη μακρά περίοδο διαπραγμάτευσης και έπρεπε, την τελευταία στιγμή, να αναβληθεί η παράδοση – παραλαβή του “Παπανικολής” και να εκτεθεί, για άλλη μία φορά, η χώρα.

Τα περί επιπολαιότητας, δεν θα τα σχολιάσουμε. Διότι, ατυχώς, για τον κ. Υπουργό, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει