Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δήλωση του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ.Θεόφιλου Λεονταρίδη, με αφορμή τη μείωση του μερίσματος των δικαιούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ)

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.   
Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας 

Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών, κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, με αφορμή τη μείωση του μερίσματος των δικαιούχων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Μετά από 15 μήνες απραξίας, η κυβέρνηση προχωρεί στην εξοντωτική μείωση κατά 25% του μερίσματος των δικαιούχων του Μ.Τ.Σ. και την αύξηση των εισφορών.

Η νέα αυτή μείωση, περιορίζει ακόμη περισσότερο το ήδη πενιχρό εισόδημα των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις στο βιοτικό τους επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία διαφωνεί με τη νέα αυτή μείωση και καλεί την κυβέρνηση να εξετάσει τις προτάσεις των Ενώσεων των Αποστράτων για τη βιωσιμότητα του Ταμείου και να μην λησμονεί ότι τα χρήματα του μερίσματος, είναι χρήματα που προέρχονται από τον κόπο και των ιδρώτα των στελεχών που, επί δεκαετίες, πλήρωναν τις εισφορές τους και που στο τέλος δεν ευθύνονται για τα λάθη και τις παραλείψεις των πολιτικών τους Προϊστάμενων».

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει