Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δεν το επέλεξαν… Δεν το προκάλεσαν… παλεύουν από την πρώτη στιγμή , με αξιοπρέπεια , για να είναι εδώ για αυτούς που αγαπάνε…..

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Δεν το επέλεξαν …Δεν το προκάλεσαν… παλεύουν από την πρώτη στιγμή , με αξιοπρέπεια , για να είναι εδώ για αυτούς που αγαπάνε ….. 🍀

Αποδοχή . Ενσυναίσθηση . Υποστήριξη . Ενθάρρυνση . Παρακίνηση . 🌺

Πιστεύω σε μία κοινωνία με ισότιμη ένταξη και συμμετοχή όλων . Σε μια κοινωνία όπου ο καθένας θα αξιοποιεί τις δεξιότητές του, έχοντας συμπαραστάτη του την Πολιτεία , αλλά και τον διπλανό του.

Δε μένω μόνο στα λόγια . Προχωράω και σε πράξεις . Όχι μόνο σήμερα αλλά κάθε μέρα. Ενδεικτικά αναφέρομαι στις ομιλίες μου στη Βουλή στις :

16 Νοεμβρίου 2022 , 3 Δεκεμβρίου 2021 , 2 Δεκεμβρίου 2020 , που αναρτήθηκαν και δημοσιεύτηκαν , και στις προτάσεις μου:

• Για την θεσμοθέτηση της ηλεκτρονικής κάρτας αναπηρίας

• Προστασία των δικαιωμάτων των ΑμεΑ ( γενναία εμπροσθοβαρή φορολογική πολιτική .

• Για την παιδεία : πρόσβαση σε σχολικά κτήρια , δια βίου εκπαίδευση, ψηφιακή κατάρτιση , αναβαθμισμένοι βρεφονηπιακοί σταθμοί ( με ψυχολόγους , ψυχιάτρους κλπ) .

• Για την υγεία και κοινωνική ζωή : στην βελτίωση της πρόσβασης σε όλες τις δομές υγείας και αποθεραπείας, σε πάσης φύσεως τουριστικά καταλύματα, παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους, και ιστορικά μνημεία , σε υπηρεσίες υγείας και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και κατηγοριών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, όπως και υπηρεσίες τουρισμού ( πχ κατά τη χρήση υπολογιστή από άτομα με αναπηρία που κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης ή τουρισμού, να υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι χρήσης τους ώστε άνθρωποι με προβλήματα όρασης , με προβλήματα ακοής, να μην αποκλείονται από τη χρήση τους. Επίσης, άτομα χωρίς φωνητική ικανότητα που κάνουν χρήση υπηρεσιών για τις οποίες απαιτείται ομιλία, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας)

• Για την καθημερινότητα : προσωπικός βοηθός , αυτόνομη κατοικία

• Για την απασχόληση : κίνητρα για νέα μέτρα απασχόλησης

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει