Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

«Διδακτική επίσκεψη μαθητών Δημοτικών Σχολείων Σερρών στη Βουλή των Ελλήνων : Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως , 5ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών»

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

«Διδακτική επίσκεψη μαθητών Δημοτικών Σχολείων Σερρών στη Βουλή των Ελλήνων : Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως , 5ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών »

Με μεγάλη χαρά συναντήθηκα με τους μαθητές , τους γονείς και τους συνοδούς των Δημοτικών Σχολείων Σερρών , κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στην Βουλή .

Περιηγήθηκαν στους χώρους της Βουλής , ενημερώθηκαν από τους ξεναγούς , για την ιστορία του Μεγάρου , είχαν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα θεωρεία στα οποία τους συνόδευσα, μέρος της συνεδρίασής της Ολομέλειας .

Δεν σας κρύβω την έντονη η συγκίνηση που ένιωσα βρισκόμενος μαζί με τη μαθητιώσα νεολαία μας, τα δικά μας παιδιά που είναι η ελπίδα και το μέλλον του κόσμου μας

Πιστεύω στις δυνάμεις τους , πιστεύω πως θα καταφέρουν να αλλάξουν την κοινωνία , να ανατρέψουν τα κακώς κείμενα , να αναγεννήσουν την πατρίδα μας!

«Αν σκέφτεσαι για ένα χρόνο, φύτεψε ένα σπόρο. Αν σκέφτεσαι για δέκα χρόνια φύτεψε, ένα δέντρο. Αν σκέφτεσαι για 100 χρόνια, δίδαξε ανθρώπους». – Κομφούκιος

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει