Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Δικαίωση των προσπαθειών του Βουλευτή κ. θεόφιλου Λεονταρίδη για τη διατήρηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών

Λεονταρίδης Θεόφιλος
Βουλευτής Ν. Σερρών Ν.Δ.
Αν. Τομεάρχης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
 

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα «Δικαίωση των προσπαθειών του Βουλευτή κ. θεόφιλου Λεονταρίδη για τη διατήρηση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών»

 Το επίδομα παραμεθορίων περιοχών θα συνεχίσει οριστικά να καταβάλλεται στους δικαιούχους εργαζόμενους του Ν. Σερρών.

Ως γνωστόν ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης είχε συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο επανειλημμένως και επίσης είχε μιλήσει και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων  της Βουλής στο Πολυνομοσχέδιο – Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 -, για την αναγκαιότητα της συνέχισης καταβολής του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών σε ολόκληρο τον Νομό και όχι μόνο στη ζώνη των 20 χλμ.

Ο Υπουργός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έφερε τροποποίηση στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία στους υπαλλήλους που υπηρετούν σε απομακρυσμένες παραμεθόριες περιοχές, όπως αυτές είχαν οριστεί με τις κείμενες διατάξεις κατά την έναρξη ισχύος των διατάξεων του παρόντος κεφαλαίου διατάξεις, χορηγείται επίδομα απομακρυσμένων  παραμεθορίων περιοχών, οριζόμενο σε 100 ευρώ μηνιαίως.

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει