Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εγκαίνια δύο νέων Μονάδων του Συλλόγου Οικογενειών/Φροντιστών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, Νόσο Alzheimer και Συγγενείς Διαταραχές Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Σερρών.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

“ Tο να ζητάς βοήθεια είναι σημάδι της δύναμης σου “

( πιστεύω και σύνθημα του Συλλόγου )

Από τα εγκαίνια δύο νέων Μονάδων του Συλλόγου Οικογενειών/Φροντιστών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, Νόσο Alzheimer και Συγγενείς Διαταραχές Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ν. Σερρών :

Το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ και την ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ “Ε.Ν. ΟΡΑΜΑ” που στεγάζονται στο κτίριο του παλιού Νοσοκομείου.

Νομίδου Ελένη – και το μεγάλο έργο της που ενέπνευσε όλη την Ελλάδα.

Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, η εθελοντική προσφορά ψυχοκοινωνικής στήριξης , και το πολυπαραγοντικό έργο που παρέχει ο Σύλλογος με την Πρόεδρο του ΣΟΦΨΥ Σερρών κ. ΛΕΝΑ ΝΟΜΙΔΟΥ , της Αντιπροέδρου κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΔΟΥ , όλου του Δ.Σ και τους Επστήμονες που το πλαισιώνουν , εδώ και 25 χρόνια .

Όραμα της κας Νομιδου ήταν να δημιουργήσουν μία κοινοτική δομή, που θα παρείχε ψυχοκοινωνική υποστήριξη των ατόμων με ψυχιατρικές εμπειρίες με απώτερο στόχο να ζουν με αξιοπρέπεια σε έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, στιγματισμούς και διακρίσεις .

Το πέτυχε . Από το 1998 μέχρι σήμερα ο Σύλλογος μετράει παρά πολλές δράσεις , επιτυχίες , ενημερώσεις , προσφορά και στήριξη στην κοινωνία και αξίζει να σημειωθεί πως έχει βραβευτεί δύο φορές από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εθελοντική (1999) και κοινωνική (2006) προσφορά του.

Πολλά Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και σε όλο το Δ.Σ του Συλλόγου , για όλες τις επιτυχίες του και για την ίδρυση των δύο νέων Μονάδων που εγκαινιάστηκαν . Καλή Δύναμη . Καλή συνέχεια με όλους εμάς αρωγούς και συμπαραστάτες σας !

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει