Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εκδήλωση μνήμης Σάββα Σάββαρη στην Π.Υ. Σιδηροκάστρου.

 

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

 

Είναι από αυτές τις φορές, που δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις, τι να πρωτοπείς. Χίλιες λέξεις. Η μια πίσω από την άλλη. Χίλιες σκέψεις. Η μια πίσω από την άλλη.

Μπορεί να έφυγες πριν από 3 χρόνια από τη ζωή, αλλά από εμάς τους δικούς σου ανθρώπους δεν έφυγες ποτέ και ούτε θα φύγεις κι αυτό γιατί σε θυμόμαστε και όσο εμείς σε θυμόμαστε, εσύ ζεις κοντά μας.

Μπορεί να μην φαίνεσαι, αλλά σημασία έχει ότι είσαι εκεί που εμείς σε θυμόμαστε.

Σε θυμόμαστε Σάββα όλοι να προσφέρεις, με ζήλο, όρεξη, μεγάλη θέληση και ενθουσιασμό τις υπηρεσίες σου στην Π.Υ αλλά και σε μένα και στο γραφείο μου, στο σπίτι μου και σε όλες τις δραστηριότητες μας . Ήσουν το δεξί μου χέρι και αυτό θα μείνει ανεξίτηλο γραμμένο στην πορεία μου .

Αναμνήσεις πολλές . Από οικογενειακές συγκεντρώσεις , από κοινές διακοπές , από τη βοήθεια που προσέφερες όλα τα χρόνια με ανιδιοτέλεια στον καθένα ξεχωριστά .

Σε θυμάμαι να δίνεις όλο σου τον εαυτό στην οικογένεια σου , στους φίλους σου , σε όσους ζητούσαν τη στήριξη σου .

Σήμερα στο τρισάγιο που τελέστηκε στην Π.Υ Σιδηροκάστρου ήμασταν όλοι εκεί , μαζί και οι συνάδελφοι σου από όλο το νομό τους οποίους και ευχαριστούμε ολόθερμα .

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη , οι αναμνήσεις πολλές και η αγάπη κι η εκτίμηση όλων στο πρόσωπο σου μεγάλη . Σάββα πιστεύω πως οι σκέψεις όλων μας ταξίδεψαν ψηλά και πως εσύ ήσουν παρών παρά την απουσία σου .

Πρόσφερες πολλά , έφυγες νωρίς και δεν χάρηκες τίποτα ….. Να είσαι καλά εκεί που βιάστηκε η ζωή να σε πάει!

Θα σε θυμόμαστε πάντα , θα σε αγαπάμε πάντα .

Μας λείπεις πολύ , μας συντροφεύει ο πόνος της απουσίας σου και οι όμορφες αναμνήσεις που πάντα αναπολούμε .

 

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει