Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εκδηλώσεις για την Γυναίκα, για την προσωπικότητα και τους αγώνες της, με αφορμή την 8η Μαρτίου, από τον Δήμο Σερρών και το Επιμελητήριο Ν.Σερρών και τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά.

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν για την Γυναίκα , για την προσωπικότητα και τους αγώνες της , με αφορμή την 8η Μαρτίου , από τον Δήμο Σερρών και το Επιμελητήριο Ν.Σερρών και τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά.

Γυναίκα . Γυναίκα για μένα σημαίνει ζωή – δύναμη .

Χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε ζωή , δε θα υπήρχε κοινωνία . Η γυναίκα είναι όχι μόνο η πορεία προς τη ζωή, αλλά η ίδια η ζωή….

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Σερρών, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Φύλων και το Επιμελητήριο Ν.Σερρών με συνδιοργάνωση τίμησαν 6 γυναίκες που καταξιώθηκαν σε διάφορους κοινωνικούς τομείς και προσέφεραν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας :

Συγχαρητήρια για την προσφορά τους και καλή δύναμη :

στην Μαρία Αναστασιάδου, Χαραλαμπίδου Αναστασία, Άννα Κουτσουρλιώτου, Λίλα Θεοδωρίδου, Λίγκα Μαρία, Σουλτάνα Λαμπροπούλου….

Η Αντιδημαρχια Ισότητας Φύλων κ Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Εμμανουήλ Παππά διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα “Γυναίκα σημαίνει…”, μια εκδήλωση γεμάτη μηνύματα κ σεβασμό στους διαχρονικούς αγώνες της γυναίκας.

Πιστεύω ατράνταχτα πως ο σεβασμός των ανδρών προς την γυναίκα, όχι μόνο συμβάλλει, αλλά είναι αποφασιστικός παράγων για μια ομαλή κοινωνική συμβίωση , για την επιβίωση της κοινωνίας με με βάση την γνώση, τη συντροφικότητα αλλά και την μοναδικότητα της γυναίκας, που βασίζεται στα ουσιαστικά και μοναδικά χαρίσματα που αυτή έχει.

Να είστε πάντα γερές , δυνατές και να τιμάται πάντα τα χαρίσματα που η φύση σας χάρισε . Σας ευχαριστούμε !

Υπάρχει μια γυναίκα στην αρχή όλων των μεγάλων πραγμάτων. Λαμαρτίνος (1790-1869)

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει