Θεόφιλος Λεονταρίδης | τ Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών | Βουλευτής Σερρών
2321 054640
Γραφείο Τύπου

Εκεί που η φύση και ο άνθρωπος έρχονται κοντά!

Λεονταρίδης Θεόφιλος
τ. Αν. Υπουργός Εσωτερικών
Βουλευτής Ν.Σερρών

Εκεί που η φύση και ο άνθρωπος έρχονται κοντά!

Συναντήθηκα με πάρα πολλούς αγαπημένους και προσωπικούς φίλους , τους οποίους συναντάω σχεδόν ανα δύο μήνες κάθε χρόνο , που περιοδεύω στο νομό όλα τα χρόνια .

Τα θέματα τους γνωστά και για πολλά δουλέψαμε μαζί προς την κατεύθυνση επίλυσης τους .

Δε μπορώ να μην αναφερθώ στην υπέροχη αυτή περιοχή .

Ανεξάντλητη φυσική ομορφιά ,πέρα από τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Η διαδρομή Σιδηρόκαστρο –Αχλαδοχώρι- Καπνοφυτο – Καρυδοχώρι, εντυπωσιάσει από τη δημιουργία της ίδιας της φύσης που σχηματίζει πολλούς μικρούς καταρράκτες άπειρου κάλλους. Πέτρινα γεφύρια, κτισμένα από ντόπιους τεχνίτες ή ομάδες μαστόρων από την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία ,αποτελούν πραγματικούς άθλους και χαρακτηριστικά δείγματα της λαϊκής μας αρχιτεκτονικής.

Τεράστια επιτυχία σημειώνει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι. Πάνω από 3.000 επισκέπτες τίμησαν την χρονιά αυτή μ με την παρουσία τους το ακριτικό χωριό του Δήμου Σιντικής, προκειμένου να γνωρίσουν και να προμηθευτούν παραγωγές από Φαιά Πέτρα, Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα κοντά στους συμπολίτες μου , με παρεμβάσεις , ομιλίες , επίλυση θεμάτων που πληγώνουν και πλήττουν τους παραγωγούς της της περιοχής .

Τα γνωρίζουν όλοι , τα πάντα δημοσιεύονται και υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου .

ΣυνεΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Με γνώση , εμπειρία και προσφορά

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας

Επικοινώνησε με τον Θεόφιλο?

η γνώμη σας μετράει